De ideale corona-proof activiteit

Zin in iets anders dan de hele avond Netflixen? Bij DigiDetective kruip je een middag of avond in de huid van een detective!

✅ Kruising tussen een online escaperoom en detective-zaak

✅ Combineer clues, los puzzels op en struin social media af

✅ Speel met 1-4 spelers of speel in competitievorm voor grotere groepen *klik*

✅ Geheel digitaal te spelen

HET CONCEPT | JIJ BENT DE DETECTIVE

Bij DigiDetective kruip je in de huid van de rechercheur. Je krijgt een zaak toegewezen van een misdrijf, en door diverse clues te combineren kom je erachter wie de dader is. Tijdens het oplossen van de zaak word je uitgedaagd om onderzoek te doen op internet of social media, hints van diverse getuigen te combineren, alibi’s te testen en zelfs betrokkenen te mailen of bellen.

Hoe werkt het?

KLAAR VOOR DE START

BEL JE DETECTIVE BUDDIES

Zoek je perfecte detective-team bij elkaar en prik een datum. Je kunt zowel fysiek als online samen spelen.

ONTMASKER DE DADER

DUIK IN HET BEWIJSMATERIAAL

Na aanschaf krijg je direct toegang tot het dossier. Je hebt alleen een laptop/iPad met internet nodig. Vanuit hier ga je op zoek naar diverse clues die kunnen leiden tot de dader!

HET BESTE DETECTIVETEAM

ARRESTEER DE DADER

Struin social media af, los puzzels op en combineer clues om de crimineel te vangen. Zorg er wel voor dat je de juiste arresteert..

Het was erg leuk en toegankelijk om op deze manier de spanning te beleven van een escaperoom vanuit je eigen woonkamer. Wij hebben met plezier het mysterie opgelost, en kijken uit naar de volgende zaak om mee aan de slag te gaan!

Detectives Evi en Ronald

Veelgestelde vragen

Beschikbare zaken

Nog vragen?