Maakt het uit wanneer ik start met spelen?

Nee. Vanaf het moment van aankoop kan je direct aan de slag! Toch zin om een paar dagen/weken/maanden te wachten? Dat kan ook. Jouw unieke toegangslink blijft namelijk oneindig geldig, totdat jij erop klikt. Vanaf dan heb je 4 uur de tijd om de zaak op te lossen.

Hoe krijg ik toegang tot mijn aangekochte zaak?

Als je de betaling hebt voltooid, krijg je automatisch een mail met jouw persoonlijke link naar de zaak. Klik pas op deze link als je er helemaal klaar voor zit; zodra je op de link klinkt, start er namelijk een timer van 4 uur. Ben je 4 uur verder? Dan is je link daarna niet meer geldig. Zorg er dus voor dat je de tijd hebt om de zaak rustig op te lossen. Het is namelijk niet mogelijk om op een later moment verder te spelen.

Met hoeveel mensen kan ik een zaak oplossen?

Maakt niet uit. Dit kan in je eentje, maar ook met een groep. De ideale groepsgrootte is 2-4 personen. Wil je met een grotere groep spelen? Dit kan in competitievorm. Klik hier voor meer informatie over zo’n competitie.

Kan ik ook met mensen op afstand spelen?

Ja dat kan! Je hoeft niet per se in een fysieke ruimte te zijn met elkaar. Stuur je persoonlijke link door naar degene waarmee je speelt en jullie kunnen samen aan de slag. Het is handig om video-software (zoals MS Teams, Skype of Zoom) te gebruiken om met elkaar te communiceren.

Wat als ik de zaak niet op kan lossen?

Sarah, onze recherche-assistent, geeft je tips wanneer je die nodig hebt. Je vindt haar rechtsonder op de website of hier via facebook.

Wat als ik niet blij ben met mijn aankoop?

Vond je het toch 3x niks, of vond je het je geld niet waard? Mail dan naar info@digidetective.nl en vertel ons waarom je het niks vond. Wij gaan dan kijken wat we voor je kunnen doen!