Even voorstellen: ik ben Sophie, diehard escaperoom fan 🧩 Toen ik vorig jaar een eigen escaperoom in elkaar had gezet voor de verjaardag van mijn vriend, kwam ik erachter hoe onwijs blij ik hiervan van werd. De raadsels bedenken, de tijdlijn uitschrijven, verrassende elementen toevoegen; alle aspecten gaven me energie. Ik was als een 🐠 in het water.

Toen de lockdown inging begon de ambitie om een eigen bedrijf te starten echt op te borrelen🍻 Ik wist eigenlijk meteen wat ik anderen graag wilde bieden: het spelen van een toffe, creatieve escaperoom. Maargoed, de escaperooms waren gesloten… En bovendien besteedde ik voor de lockdown nogal veel geld aan mijn dure escaperoom hobby 🙈..

Met deze gedachten stond ik een tijdje elke dag op, en ik ging ermee naar bed. Hoe zou ik een originele twist kunnen geven aan de traditionele escaperoom?🤷🏼‍♀️

Na een paar weken broeden 🥚, diep nadenken 🤨, en brainstormen 🤯 was het eureka moment EIN-DE-LIJK daar, en het concept was geboren: een online escaperoom, die iedereen thuis kan spelen. 

Geen reiskosten of reistijd, spelen wanneer het jóú uitkomt en bovenal: niet te duur 💸. 

Volg ons om op de hoogte te blijven van geweldige acties, kortingscodes, en hilarische posts!

DigiDetective is onderdeel van De Innovatieve Organisatie
E-mail: info@digidetective.nl
KVK nummer: 80703410